Branche informatie

 

LAAG BTW VAN 6%

Voorwaarden 6% BTW
Voor buiten- en binnenschilderwerk aan particuliere woningen die ouder zijn dan 2 jaar wordt 6 % BTW in rekening gebracht i.p.v.    21 % BTW. Uw voordeel is dus 15 %.

Wat is een particuliere woning:

 

DE WINTERSCHILDER

Winterschilder

 

De korting in de winterperiode heeft als doel om opdrachtgevers te stimuleren meer  schilderwerk in de winter te laten uitvoeren. Het is immers nog steeds zo dat in de winter gedurende enkele maanden schilders onnodig werkloos thuis zitten, terwijl er in de zomermaanden vaak meer werk is dan dat er uitgevoerd kan worden.

De Winterschilder geeft deze winter een ijskoude korting van 10% !!!

Is uw pand of woning toe aan een fris, nieuw gezicht? Denk dan aan de Winterschilder, want in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap. De Winterschilder adviseert u over de opdracht, voert het werk professioneel uit en biedt u bovendien een aantrekkelijke korting.

Van november tot en met maart staan wij paraat om al het binnenschilderwerk in uw pand onder handen te nemen. Kies eens voor nieuwe en verrassende kleuren. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. Al het binnenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefriste huiskamer, keuken, hal, overloop, slaapkamer, etc. Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur en materialen. De winterschilder is er voor particulieren, verenigingen van eigenaren en zakelijke opdrachtgevers.

Bij ons ontvangt u een winterkorting van 10%. Samen met het verlaagde BTW-tarief van 6% (i.p.v. de voormalige voor schilderwerk gehanteerde 19%) voor binnen- én buitenwerk aan woningen ouder dan 2 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag!

De korting geldt alleen voor werkzaamheden die 3 of meer dagen in beslag nemen.

Kijk hier  (www.winterschilder.nl) voor meer informatie over de winterschilder.